Кризни штаб Општине Косовска Митровица: Троје позитивно на ЦОВИД 19

Кризни штаб Општине Косовска Митровица саопштио је да су до сада, према достављеним информацијама, у Косовској Митровици три особе позитивне на КОВИЂ19. До сада у самоизолацију послато више од стотину особа. Кризни штаб упутио је апел свима који имају било какве симптоме да се јаве епидемиологу, ради даљих упутстава.

 

Завод за јавно здравље, доставио је нове бројеве телефона за све информације и пријаве људи који имају било какве симптоме или су били у контакту са људима који су позитивни на КОВИД 19.

Бројеви телефона су следећи:

Др Живорад Радојковић 064-825-28-21
Др Филип Џудовић 066-100-097
Др Деса Вуксановић 064-488-4672

Кризни штаб се труди да максимално изађе у сусрет и помогне, пре свега, здравственим установама, затим свим јавним предузећима и читавом грађанству.

Штаб је поделио 4. 900 заштитних маски, 510 литара алкохола, 3.000 боца асепсола и 200 комада пумпи за дезинфекцију свих улаза зграда на територији општине.

Такође, Кризни штаб Косовске Митровице са волонтерима доступан је грађанима 24 сата дневно.

И данас су настављене свакодневне активности везане за дистрибуцију свега што је неопходнопо нашим грађанима, као и услуге цалл центра.

Председник Привременог органа Александар Спирић је још једном позвао грађане да и даље буду дисциплиновани и придржавају се препорука Кризног штаба, а Општина ће учинити све да помогне сваком грађанину коме је помоћ потребна.

Подели на: