субота, 23. октобра 2021. | 23:37

Мустафа: Сад видим колика грешка је била коалиција с Куртијем

Председник Демократског савеза Косова Иса Мустафа изјавио је данас да, у ситуацији борбе против ширења коронавируса и како се понаша влада премијера Куртија, види колика је била грешка и његова и странке кад су пристали на коалицију са Покретом Самоопредељење.

 

Уместо фокусирања на проблеме, према његовим речима, Курти и људи из његовог окружења баве се питањем “ко је важнији, он (Курти) или косовски председник” (Хашим Тачи).

Мустафа је у обраћању грађанима на свом Фејсбук профилу написао да су неки чак покушали да предлог за увођење ванредног стања због коронавируса прогласе пучем.

“Према овој логици, државни удар се догодио у Бугарској, у Северној Македонији, у Србији. Да ли би премијер Албаније требало да буде смењен због мера које је предузео према грађанима… Немачка канцеларка би такође треба да одговара зато што је рекла да страхује да би 60 до 70 одсто грађана те земље могло да буде захваћено пандемијом”, написао је Мустафа, који је подржао предлог Хашима Тачија о увођењу ванредног стања.

Подели на: