Интернет издање - архива
Штампа

Ђурић и Удовичић домаћини ватерполо репрезентацији Србије на КиМ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић и министар омладине и спорта Вања Удовичић биће сутра домаћини ватерполо репрезентацији Србије, приликом посете актуелних светских и европских првака Косову и Метохији, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију.
Српски ватерполо репрезентативци, у оквиру акције Ватерполо савеза Србије „Турнеја шампиона“ током мартовских припрема за Олимпијске игре, посету Косову и Метохији почеће у Лепосавићу у 11,30 сати сусретом са мештанима испред храма Светог Василија Острошког у центру овог места. У случају неповољних временских услова, сусрет ће бити уприличен у спортској сали у Лепосавићу. 
Након тога,како стоји у саопштењу, српски ватерполо репрезентативци посетиће Косовску Митровицу, где ће у 13,30 сати у амфитеатру Факултета техничких наука разговарати са студентима Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици. 
 
Једнодневну посету јужној српској покрајини светски и европски шампиони завршиће у Грачаници. Након дочека испред зграде Општине у 15,30 сати (у случају неповољних временских услова, дочек ће бити организован у сали Дома културе), обићи ће споменик Милошу Обилићу и посетиће манастир Грачаница, наводи се у саопштењу Канцеларије за Косово и Метохију.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија