Интернет издање - архива
Штампа

Подршка Тениског савеза Србије

Тениски камп у Грачаници
 
На тродневном тениском кампу који је под слоганом ''Тенис не можеш да играш сам – придружи нам се'' одржан у Грачаници, учествовало је више од 35 малишана из различитих заједница са подручја ове локалне самоуправе. Према речима Предрага Ристића, тренера и директора ТК ''Винер'' из Грачанице камп је имао две развојне компоненте. Прва је била усресређена на оснаживање особља и чланова поменутог  тениског клуба, док је друга компонената била усмерена на интеграцију мањинских заједница у активности тениског клуба из Грачанице.
Тениским кампом је управљао тренер Драган Илић из  Тениског савеза Србије, који има више од 40 година тренерског искуства. 
-Веома су важни овакви кампови за наше особље и за наше чланове зато што сви можемо да научимо доста тога посебно од тениских стручњака као што је господин Илић.  Наши чланови су ове године били учесници три кампа и то; на Златибору, у Аранђеловцу и сада у Грачаници. Посебно нас радује то што је ојачана сарадња између нашег клуба, Тениског савеза Србије и тениског клуба  ''Дрил'' из Београда, рекао је Предраг Ристић тренер младих тенисера из Грачанице и додао да ће почетком октобра бити одржан тениски турнир  у оквиру кога ће на посебној церемонији бити представљени резултати грачаничког тениског клуба у овој години.
Тениски камп у Грачаници део је пројекта који се финансира преко Чешке развојне агенције.М.Ч.
 

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија