Интернет издање - архива
Штампа

Спортским клубовима 12 милона

Општина Косовска Митровица: Спортским клубовима 12 милона помоћи за такмичарску 2019.
 
Уговори о финансијској помоћи спортским клубовима и организацијама данас су у  просторијама Општине Косовска Митровица уручени представницима 23 спортска друштва. Уговоре им је свечано уручио председник Привременог општинског органа Александар Спирић.
Спирић је том приликом истакао да је јачање спортског духа и промоција здравог стила живота важно за омладину и за град, и да то веома успешно чини велики број спортских клубова који функционишу у овом граду.  
Штампа

Одбојкашице Србије шампионке света

Србија – Италија 3:2 (21:25, 25:14, 23:25, 25:19, 15:12). Одбојкашице Србије први пут у историји освојиле су златну медаљу на светским првенствима, пошто су после велике борбе и преокрета у Јокохами савладале селекцију Италије.
Српске одбојкашице освојиле су златну медаљу на Светском првенству у Јапану, пошто су у великом финалу савладале Италију 3:2.
Као и много пута до сада, изабранице Зорана Терзића биле су најбоље када је то било најпотребније. Италија је водила 1:0 и 2:1 у сетовима, али се Србија изнова враћала у игру и на крају победила меч у тај-брејку.
Штампа

Показала да је Митровица најјачи град на свету

КОСОВСКА МИТРОВИЦА СВЕЧАНО ДОЧЕКАЛА ЗЛАТНУ НАТАЛИЈУ САВИЋ
 
Велики број грађана Косовске Митровице дочекао је данас испред споменика Кнезу Лазару своју суграђанку, младу кикбоксерку Наталију Савић, која је протеклог викенда у Италији освојила златну медаљу на светском шампионату за јуниоре.
Штампа

Звезда у Грачаници, политика јача од хуманости

Фудбалерима Црвене звезде забрањено је да играју хуманитарну утакмицу у Грачаници. Средства од улазница била су намењена породилишту у том месту. Фудбалски савез тзв. Косова није дао сагласност због, како кажу, злоупотребе утакмица за политичке и расистичке пароле. Београд тражи реакцију међународне заједнице на срамну одлуку Приштине.
Фудбалери Црвене звезде су три године заредом веселили становнике Косова и Метохије утакмицом у Грчаници. Ове године, фудбалски савез самопроглашеног Косова забрањује хуманитарну фудбалску утакмицу. Београд Бурно реагује.
Штампа

Организују Ускршњи турнир у малом фудбалу

Поводом предстојећег православног Ускрса у српском селу Врбовцу код Витине биће организован  турнир у малом фудбалу.
 -Турнир има традиционални карактер, јер се организује дуги  низ догида. Ми смо ту традицију настављамо, тако да ћемо у недељу на први дан Васркса, са почетком у 12.00 часова почети тродневни турнир. За сада је пријављено петнаестак екипа сениора и јуниора, а очекујемо пријаву још неколико екипа- каже координатор организације предстојећег турнира Слађан Дејановић. Према његовим речима организацију ове спортске манифестације помогла је општина Клокот.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија