Интернет издање - архива
Штампа

Надметање у девет дисциплина

Постављено Локалне вести са КиМ

Радничка спортске игре у Лепосавићу
 
Лепосавић, 1. Јуна –Прва половина јуна планирана је за одржавање Радничких спортских игара у Лепосавићу. Такмичења пријављених екипа одвијаће се на отвореном, на терену Основне школе ‘’Лепосавић’’ , као и у спортској сали Техничке школе ‘’Никола Тесла’’ у овом месту.
-Ово је најмасовније радничко- спортско такмичење , које има традицију одржавања око четрдест година и сваког пролећа овде су се надметале екипе свих предузећа и установа са подручја наше општине. Ове године имамо нешто мање пријављенх екипа њих петнаестак у свим дисциплинама, али настојаћемо да одржимо ову манифестацију, која је прави примет и спортског надметања и дружења радника, каже Миломир Перовић, председник Општинског већа синдиката у Лепосавићу. Пријављене екипа такмичиће се у малом фудбалу, одбојци, кошарци , рукомету, стоном тенису, пикаду, шаху , надвлачењу конопца и бацању кугле.
- Обезбедили смо спонзоре који ће се побринути за награде за три првопласиране екипе у свим дисциплинама, а као награда најбољој екипи је и прелазни пехар Игара, наглашава Перовић. За такмичења у мушкој и женској конкуренцији пријавиле су се екипе из овдашњег привредног сектора, мале привреде, као и запослени у установама, институцијама и
школама на подручју Лепосавића, Лешка и Сочанице.
 
В.Вукојевић