субота, 18. септембра 2021. | 22:25

Помоћ која пружа наду у излечење

У Лепосавићу организовано прикупљање помоћи за лечење Исидоре Глигоровски

 

Када се даје помоћ, стиче се двострука корист ономе ко је очекује и ономе који дарива. Овога пута организовано је прикупљање новчаних средстава за малену Исидору Глигоровски из Косовске Митровице , којој је неопходна лекарска интервенција да би оздравила и имала безбрижно детињство.
Лепосавић, 11. Децембра- Савет младих Лепосавића и волонтери Црвеног крста Лепосавића, организовали су прикупљање помоћи за девојчицу Исидору, која има свега 6 година и којој је неопходна лекарска интервенција која кошта око 370 хиљада динара и треба да буде обављена у специјалној болници ”Медикус” у Ћуприји. Ово је само део шире акције која се ових дана спроводи како би се помогло овој девојчици из Косовске Митровице да превазидје здравствене проблеме и настави живот као излечена девојчица. Иначе, ИсидораГлигоровски, болује од једног облика церебралне парализе.
Пункт за прикупљање помоћи постављен је у центру Лепосавића , на платоу испред Скупштине општине и наишао је на добар одазив код градјана. У разговору са онима које смо овде затекли , једногласно смо чули да им је намера да помогну, да у овом тешком времену пандемије корона вируса која прети свима, требамо показати солодарност и хуманост да помогнемо другима и сви заједно издржимо ово тешко време.
Помоћ за малу Исидору може се уплатити и на жиро рачун код Ерсте банке, наменски за лечење Исидоре. В.В.

Подели на: