уторак, 21. септембра 2021. | 19:47

Помоћ за Невенино лечење

Срђан Поповић у посети породици Миљковић. Председник општине Грачаница Срђан Поповић обишао је породицу Невене Миљковић из Липљана, која је оболела од леукемије.

 

Невенином оцу Ненаду Миљковићу Поповић је уручио 100.000 динара за лечење. Новчана средства прикупила је Микрус фонадација на његову иницијативу.
Невенин отац Ненад Миљковић захвалио се на посети и помоћи.
-Захвалан сам на новчаној помоћи која ће нам неко време значити за терапије и лечење. Наша борба је лакша када знамо да имамо подршку и људе који су спремни да нам помогну, рекао је Ненад.
Невена се тренутно налази у болничком центру у Крагујевцу, а лечење би требало да настави на Институту за мајку и дете у Београду.
-Обишли смо породицу Миљковић како би се информисали о Невенином лечењу и у ту сврху уручили новчану помоћ. Треба да покажемо да смо саосећајни и хумани, и зато позивам све људе да Невени помогну колико могу. Наставићемо као и до сада са хуманитарним и сличним акцијама како би помогли нашим људима, рекао је Поповић.
Ово није први пут да Општина Грачаница помаже Невени у борби са леукемијом. Јануара ове године на хуманитарној акцији „Грачаница отвореног срца“ и од добровољних прилога запослених у Одељењу за здравство и социјалну заштиту прикупљено је око 1.600 евра.

М.Ч.

Подели на: