За квалитетније услове живота

Настављају се радови на путној мрежи у општини Лепосавић

 

Асвалтиран је наставак улице ”24.новембар” у укупној дужини од укупно 280 метара, али житељима овог дела насеља ови метри асфалта су од највеће важности, јер је асфалтни пут сада стигао и до њихових кућа, а овај посао се деценијама одлагао.
Лепосавић, 19. Новембра- Ових дана завршено је асфалтирање два крака улице ”24. Новембар” у Лепосавићу у укупној дужини оод 280 метара и тако су и крајњи становници ове улице добили асфалтни пут до својих кућа. Ово им много значи , јер су на квалитетан пут до својих кућа чекали деценијама.
Радове на асфалтирању пута обишли су Стеван Петронијевић, члан Општинског већа Привременог органа општине Лепосавић и начелник за урбанизам Драган Пешаковић са сардницима и овом приликом у разговору са овдашњим мештанима упознали се са проблемима који их муче.
-Сада смо решили један од најважнијих проблема, добили сте асфалтни пут, а опредељење општине Лепосавић је да се великим залагањем и радом боримо за ставарање квалитетнијих услова за живот наших градјана. Имали смо великих проблема у протеклом периоду док смо вратили нагомилане дугове, али сада смо и тај проблем успешно решили и настављамо са инфраструктурним радовима који ће пружити боље услове за живот на овом подручју, казао је Петронијевић, наглашавајући да ће се наставити са великим инфраструктурним пројектима, стамбеним збрињавањем, запошљавање младих , али и пружања помоћи и донација за развој села и пољопривреде.
Петронијевић је још казао, да су представници општине Лепосавић свакодневно на терену и да у разговору са градјанима индентификују проблеме и настоје да их благовремено реше, мада је тешка ситуација због пандемије корона вируса и да је сада приоритетна брига за очувањем здравља нашег становништва, које треба да буде одговорно и придржава се препоручених мера заштите.
Сви пројекти који су ове јесени реализовани и који су још у плану реализују се узахваљујући подршци Кнакцеларије за Косово и Метохију и Влади Републике Србије, која је опредељена да помаже наш народ на простору наше јужне покрајне, истичу прдставници општине Лепосавић.
В.Вукојевић

Подели на: