nedelja, 14. avgusta 2022. | 02:22
Najnovije vesti

Goran Kovač novi predsednik Sportskog saveza KiM

Nakon ostavke predsednika Sportskog saveza Kosova i Metohije Stevana Vulovića, u sredu je održana vanredna sednica izborne skupštine Saveza u Zvečanu, na kojoj je za novog predsednika Saveza izabran Goran Kovač.

Pored razmatranja Izveštaja o dosadašnjem radu, Izveštaja o finansijskom poslovanju za predhodnu godinu, plana i programa rada za naredni četvorogodišnji period, kao i predloga finansijskog plana, na sednici su izabrani organi Saveza.

Za predsednika Saveza izabran je Goran Kovač, koji se, kako navode, „zahvalio na ukazanom poverenju i delegatima Skupštine izneo plan i predlog rada Saveza u 25. tačaka“.

„Na predlog novog predsednika Kovača, za Upravni odbor Saveza Skupština je izglasano još šest članova, i to Sinišu Lazića za potpredsednika Saveza, Aleksandra Trajkovića – Fudbalski savez KiM, Milana Aritonovića – Sportski savez Kosovska Kamenica i Sašu Miloševića – Sportski savez Gnjilane”, dodaje se u saopštenju Sportskog saveza KiM.

Kako dalje navode u saopštenju, Skupština je dosadašnjem generalnom sekretaru ukazala poverenje pa će i u narednom periodu obavljati istu funkciju u Savezu, dok su za Nadzorni odbor izabrani Mihailo Petković, Ljubiša Krasić i Ratomir Maksimović.

Podeli na: