петак, 09. јуна 2023. | 03:00
Најновије вести

Град Београд подршка и помоћ Косовској Митровици

Са тим колико је држава Србија уз наш народ у Косовској Митровици, колика су нам потпора и подршка, свакодневно показују што кроз свеобухватни пакет мера помоћи народу на Косову и Метохији, што кроз подстицајна средства, средства за изградњу зграда…, рекао је председник Привременог органа општине Косовска Митровица- Александар Спирић.

 

Оно што је изненадило све нас јесте данашњи поступак и донација заменика градоначелника града Београда Г-дина Горана Весића и директора Јавно комуналног предузећа- Г-дина Марка Попадића.Данас су на адресу ЈКП ” Стандард” и ЈКП ” Водовод -Ибар” стигле аутоцистерна за прање улица и транспорт техничке воде и камион за одношење смећа.

Оно о чему се скоро причало , а што је нашем граду било неопходно, данас је спроведено у дело, сасвим неочекивано.

Још један у низу доказа да нисмо сами, да се свака наша потреба препозна , да се сваки проблем , у најкраћем року реши.

“Велика захвалност Г-дину Весићу и граду Београду као и Г-дину Попадићу за целокупно ангажовање, помоћ и подршку.

Једино што остаје јесте да сачувамо боје наше заставе, наше институције учинимо одрживим, ојачамо наше јединство, одлучност и спремност да останемо ту где јесмо, јер знамо да нисмо сами , ни заборављени ни остављени.

Влада Републике Србије, председник Вучић и Канцеларија за Косово и Метохију, на челу са директором Марком Ђурићем, су наш путоказ и снага”- рекао је председник Привременог органа општине Косовска Митровица- Александар Спирић.

Подели на: