subota, 26. novembra 2022. | 10:51
Najnovije vesti

Najgora 24 sata: Još 7 preminulih od koronavirusa i 115 novozaraženih

U Srbiji je još 7 osoba preminulo od Kovida-19. Ukupno su potvrđena 23 smrtna slučaja. Registrovano je još 115 zaraženih koronavurusom, saopšteno je na redovnoj konferenciji za novinare.

 

15.05 – Još 115 ljudi je zaraženo koronavirusom, a ukupno je potvrđeno 900 slučajeva zaraze.

15.00 – Ovo je najgori dan za Srbiju, od juče je od Kovida-19 preminulo još sedam osoba, saopštio je direktor Infektivne klinike KCS-a Goran Stevanović na redovnoj konferenciji za novinare u Palati “Srbije”.

Prema poslednjim informacijama, potvrđeno je novih 7 smrtnih slučajeva od Kovida-19 u Srbiji, ukupno 23, a još 115 osoba zaraženo je koronavirusom, ukupno 900.

Policija je pojačala kontrolu poštovanja mere o zabrani kretanja posle 17 časova i apelovala na građane da budu odgovorni prema sebi i drugima i da u radi zaštite svog zdravlja i zdravlja svojih sugrađana poštuju odluke Vlade Srbije i ostanu kod kuće.

Testiranje uzoraka na koronavirus počelo je i u Direkciji za nacionalne referentne laboratorije u Batajnici i na Veterinarskom institutu u Kraljevu.

Vlade Srbije usvojila je odluku da se svim zdravstvenim radnicima u Republici Srbiji od 1. aprila ove godine plate uvećaju za deset odsto.

Na Beogradskom sajmu smešteno je 55 pacijenata sa najblažom kliničkom slikom.

Gradski štab za vanredne situacije doneo je odluku da se Beogradska arena, Hala “Aleksandar Nikolić” i Hala “Ranko Žeravica” pripreme za privremene bolnice.

Prostor Novosadskog sajma od danas je osposobljen za smeštaj oko 1.000 ljudi.

Podeli na: