nedelja, 02. oktobra 2022. | 21:28
Najnovije vesti

Najnovija domaća ostvarenja

Festival domaćeg filma u Leposaviću

 

Festival će trajati pet dana u kojima će biti prikazano isto toliko najnovijih ostvarenja domaće kinematografije na radost ovdašnje publike.
Leposavić, 8. Novembra- Devetnaestu godinu za redom u Leposaviću, na krajnjem severu Kosova i Metohije, održava se Festival domaćeg filma , na kojem se prikazuju najnoviji filmovi domaće kinematografije nastalih u tekućoj godini. Tako, odmah nakon premijera, ovdašnja publika navikla je da pogleda najnovije domaće filmove u prijatnoj bioskopskoj atmosferi, koja pruža upravo pravi ugodjaj filma. Organizator Festivala je Centar za kulturu ”Sava Dečanać’u Leposaviću, a pokrovitelj je Ministrastvo za kulturu i informisanje Vlade Republike Srbije.
Festival se otvara 10. Novembra, filmom ”Toma”, a slede filmovi”Jedini izlaz”, ”Oasis”, ”Nečista krv”, a Festival zatvara film”Pucnji u Marseju”.
Festival domaćeg filma u Leposaviću biće održan u velikoj sali Doma kulture od 400 mesta uz distancu medju publikom i uz poštovanje svih epidemioloških mera. V.Vukojević

Podeli na: