nedelja, 14. avgusta 2022. | 02:42
Najnovije vesti

Nastavljena rekonstrukcija Doma kulture u Lapljem Selu

Nastavkom rekonstrukcije Doma kulture u Lapljem Selu opština Gračanica aktivno je započela građevisnku sezonu. Opštinsko odeljenje Urbanizma i direktor Dejan Jovanović namerni su da i ove godine, kao i prethodne, završe sve planirane aktivnosti.

 

Rekonstrukcija Doma kulture u Lapljem Selu, koji je od velike važnosti za tamošnje meštane,započeta je prošle godine. Nastavkom radova na njegovom potpunom uređenju opština Gračanica otvorila je građevinsku sezonu. Očekivanja su da će radovi biti završeni u predviđenom roku od 60 dana.

Direktor opštinskog odeljenja Urbanizma Dejan Jovanović okupljen oko svog stručnog tima kaže da će sa rekonstruisanim Domom kulture meštani Lapljeg Sela ali i cela opština dobiti objekat koji će biti na usluzi svim građanima u jednom savremeno uređenom ambijentu.

„Uspešno smo krenuli sa realizacijom planiranih kapitalnih projekata za ovu godinu. Jedan od njih je i potpuna rekonstrukcija Doma kulture u Lapljem Selu sa izgradnjom aneksa za proširenje kapaciteta ovog doma. Zahvaljujući opštini meštani Lapljeg Sela će uskoro moći da koriste Dom kulture u potpuno novom i savremenom ambijentu. S obzirom da nam lepo vreme tek predstoji, očekujemo da građevinski radovi teku nesmetano i da objekat bude završen u predviđenom roku“, kazao je Jovanović.

Investicionavrednostdrugefaze rekonstrukcije Doma kulture u Lapljem Selu iznosioko72 hiljade evra. Radi se o potpunoj rekonstrukciji Doma kulture ukupne površine oko 350 kvadratnih metara kao i i izgradnja aneksa od 40 metara kvadratnih.

Podeli na: