понедељак, 20. фебруара 2023. | 09:13
Најновије вести

Новоизабрани градоначелник северног дела Косовске Митровице Милан Радојевић положио заклетву

За своју заменицу Радојевић је именовао главну извршну службеница општинске администрације Адријану Хоџић

 

 

Новоизабрани градоначелник северног дела Косовске Митровице Милан Радојевић, положио је данас заклетву на свечаној седници општине у Митровачком двору
Читајући текст заклетве Радојевић се обавезао да ће као градоначелника Северне Митровице обавезе извршавати часно, верно, непристрасно и савесно, у складу са законом, као и да ће се потрудити да обезбеди услове за миран живот свих грађана.
У обрађању након полагања заклетве Радојевић се пре свега захвалио грађанима на указаном поверењу, као и на томе што су изашли на изборе упркос тешкој епидемиолошкој ситуацији.
– Захвалан сам им на поверењу које су дали и претходној политици, коју настављамо и даље. Желимо да сачувамо своју традицију, своје корене, своје име и презиме, а како ћемо да радимо, најбоље да радимо тимски- рекао је Радојевић .
– Да сањамо, да развијамо Митровицу, да буде боља него што је била – навео је даље Радојевић и истовремено се захвалио претходном градоначелнику Горану Ракићу, који је, како је рекао , подигао лествицу високо, израживши наду да ће је и сам оправдати очекивања грађана и унапредити живот у граду.
Радојевић је, како је навео, искористио своја овлашћења и именовао Адријану Хоџић за заменицу градоначелника.
Уз одборнике Скупштине Општине Северна Митровица, полагању заклетве присуствовали су и посланици и финкционери Српске листе, представници Међународне заједнице и други.
С.К.

 

Подели на: