subota, 10. decembra 2022. | 03:44
Najnovije vesti

Donacija hrane za sve pacijente

OPŠTINA Zubin Potok pomaže Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici

 

Predsednik Privremenog organa opštine Zubin Potok Srđan Vulović je sa svojim saradnicima obišao Zdravstveni centar Kosovska Mitrovica, gde se sastao sa direktorom ovog centra, dr Zlatanom Elekom. Ovim povodom Opština Zubin Potok donirala je hranu Zdravstvenom centru, koja će biti dovoljna za 20 narednih dana za sve pacijente koji se ovde leče.
Opština Zubin Potok ovim gestom još jednom je pokazala da brine o onima kojima je pomoć najpotrebnija i da nastavlja pružanje pomoći Zdravstvenom centru Kosovska Mitrovica, koliko je u njenoj mogućnosti, kao što je bio slučaj i prethodnih godina.
“Usled sveopšteg stanja u kojem se društvo i država nalaze proteklih meseci, usled pandemije korona virusa, svaka vrsta pomoći je dobro došla, posebno pacijentima i zdravstvenim radnicima koji se najviše bore u ovoj nezahvalnoj situaciji. Zato je Opština Zubin Potok ovoga puta pomogla Zdravstveni centar u Kosovskoj Mitrovici hranom koja je neophodna pacijentima” rekao je predsednik Vulović.
Direktor Zdravstvenog centra dr Zlatan Elek zahvalio se Opštini Zubin Potok i predsedniku Vuloviću na dragocenoj pomoći jer je ova opština uvek imala sluha da pomogne u najtežim situacijama.
S.Đ.

Podeli na: