sreda, 30. novembra 2022. | 19:13
Najnovije vesti

Petković: Napad na srpskog mladića je pokušaj ubistva

Direktor Kancelarije za KIM Petar Petković saopštio je danas da su ga lekari u KBC Kosovska Mitrovica izvestili da činjenica da je srpski mladić Nemanja Mitrović (19) iz Babinog Mosta kod Obilića uboden u predelu vrata jasno ukazuje da je reč o pokušaju ubistva.

 

 

Petković je na Tviteru naveo da će Kancelarija za KiM pružiti pravnu pomoć porodici kako bi lokalni Albanac iz porodice Šabani odgovarao za svoja zlodela.

On je objavio da je razgovarao sa ocem napadnutog Nemanje Mitrovića i da su oni zabrinuti jer lokalni Albanac iz porodice Šabani godinama nekažnjeno teroriše Babin Most.

“Lekari u KBC u KM su me izvestili da činjenica da je Nemanja uboden u predelu vrata jasno ukazuje da je reč o pokušaju ubistva. Nemanja će, kao i njegov otac Saša, imati najbolju moguću negu naših lekara, a Kancelarija za KiM će pružiti i pravnu pomoć porodici, kako bi Šabani odgovarao za svoja zlodela!”, poručio je Petković.

Srpski mladić Nemanja Mitrović (19) iz Babinog Mosta kod Obilića izboden je kasno sinoć u rame i u predelu vrata od strane lokalne albanske porodice koja ih već duže vreme maltretira, saopštila je ranije Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Sa Nemanjom je po rukama i stomaku isečen i njegov otac Saša koji je pokušao da odbrani sina, navedeno je u saopštenju.

Otac i sin su prevezeni u KBC Priština, a tokom noći transportovani su u KBC Kosovska Mitrovica, gde je Nemanji urađena kompletna dijagnostika i on je smešten na odeljenje hirurgije.

Podeli na: