četvrtak, 18. avgusta 2022. | 22:09
Najnovije vesti

Poklon tableta i paketića deci sa posebnim potrebama

Ambasador Ujedinjenog kraljevstva na Kosovu, Nikolas Abot i predstavnici UNICF-a posetili Zubin Potok

 

 

Ambasador Ujedinjenog Kraljevstva na Kosovu Nikolas Abot i predstavnici UNICEF posetili su danas opštinu Zubin Potok, kako bi podelili novogodišnje poklone – tablet računare deci sa posebnim potrebama u ovoj opštini.
U Domu kulture “Stari Kolašin” i prostorijama udruženja “Podrži me” u Zubinom Potoku tablet računare su deci uručili ambasador Abot, predstavnica UNICEF Larisa Brun i predstavnici PO opštine Zubin Potok Mirjana Vučetić i Nemanja Jakšić.
Predsednik PO opštine Zubin Potok Srđan Vulović istakao je zadovoljstvo zbog posete ambasadora Ujedinjenog Kraljevstva opštini Zubin Potok, naročito zbog povoda posete i radosti koja se videla na licima dece, naglasivši da je uvek i jedino ispravno ulagati u njihovo obrazovanje, jer oni predstavljaju našu budućnost.
Abot je iskoristio priliku da porazgovara sa roditeljima i decom, ali i da obiđe Dom kulture “Stari Kolašin” i OŠ “Jovan Cvijić” i upozna se sa radom ovih ustanova. Osnovnoj školi “Jovan Cvijić” dodeljena je donacija u vidu sredstava za higijenu koja su neophodna u ovom vremenu borbe protiv virusa korona.
S.Đ.

Podeli na: