Најновије вести

Преминуле још 3 особе, позитивно 58

Ковид 19 однео је још 3 живота у Србији. У последња 24 сата, од тестираних 6.076 особа, коронавирус је потврђен код њих 58.

 

Од почетка епидемије преминуло је 228 особа, а коронавирус је откривен код њих 10.496.

Хоспитализовано је 766 људи, на респираторима је 17 пацијената. До сада је излечено њих 4.479.

Председник Александар Вучић рекао је да је данас најбољи дан за Србију када је реч о проценту броја заражених коронавирусом у односу на број тестираних.

Имунолог Срђа Јанковић рекао је да епидемија коронавируса у Србији јењава, али упозорава да још није завршена. Нагласио је да нико не би волео да буде непријатних изненађења истичући да је опасно да почнемо да се понашамо као да коронавируса више нема.

Због нестабилне епидемиолошке ситуације у Лесковцу и све већег броја оболелих међу запосленима, у фабрици “Јура” почело је тестирање свих запослених.

Педесетогодишњи полицајац из Суботице преминуо је у Клиничком центру Војводине од последица инфекције коронавирусом, потврђено је РТС-у у Полицијској управи у Суботици.

Данас је почела исплата једнократне новчане помоћи од 100 евра пензионерима.

Припадници Оружаних снага Руске Федерације, који су од 3. априла помагали Србији у сузбијању епидемије коронавируса, отпутовали су Русију. На батајничком аеродрому “Пуковник-пилот Миленко Павловић” приређен им је свечани испраћај.

Подели на: