sreda, 05. oktobra 2022. | 21:10
Najnovije vesti

Raspisan konkurs za “Najlepše dvorište opštine Gračanica“

Turistička organizacija Gračanica u saradnji sa ‘’JKP Ekologija’’ raspisuje konkurs za takmičenje “ Najlepše dvorište opštine Gračanica“.

 

Svi zainteresovani građani mogu se prijaviti putem mejla konkurs.tog@gmail.com.

Potrebno je da svi zainteresovani građani dostave fotografije svojih dvorišta ili balkona na mejl adresu kao i ime i prezime, adresu, mesto i kontakt telefon. Konkurs za najlepše dvorište opštine Gračanica je otvoren do 20.07.2022. godine.

Organizatori će nakon završetka roka prijave, kontaktirati prijavljene i najaviti dolazak i fotografisanje dvorišta i balkona, nakon čega će zajednička komisija TOG – a, JKP ‘’Ekologija’’ i predstavnik opštine Gračanica, u saradnji sa inženjerom hortikulture odlučiti konačnog pobednika.

Vlasnici najlepšeg dvorišta ili balkona po proceni komisije će biti nagrađeni u vidu opreme za hortikulturu ili sadnica za potrebe održavanja i ulepšavanje dvorišta 21.09.2022. godine u okviru manifestacije Dani opštine Gračanice i svetske akcije “ Očistimo svet“.

Cilj ove aktivnosti je podizanje svesti lokalnog stanovništva o značaju održavanja životne sredine, a JKP Ekologija će svim učesnicima konkursa pružiti besplatne usluge čišćenja javnih površina ispred svojih dvorišta.

Podeli na: