петак, 07. маја 2021. | 15:43

Реализација пројекта на објекту за потребе цивилног друштва

У општини Лепосавић потписан споразум измедју ове локалне самоуправе и УН Хабитата

 

Овај потписани споразум само је увуд у будућу сарадњу општине Лепосавић и УН Хабитата.
Лепосавић, 23. Фебруара- У Лепосавићу је потписан споразум о сарадњи ове локалне самоуправе и организације УН Хабитат, а споразум су потписали градоначелник Лепосавића Зоран Тодић и Омар Садику испред УН Хабитата. Споразум подразумева реализацију пројекта који се тичу завршних радова на санацији објекта у насељу Чукарак у општини Лепосавић, а биће намењен организацијама цивилног друштва. Потписивањем овог споразума отпочеће реализација пројекта ”Санација и адаптација објекта и јавног простора за потребе организација и удружења цивилног друштва и Центра за испитивање потенцијала и одрживо искоришћење природних ресурса и заштиту животне средине”.
Овај пројекат је од великог значаја за локалну заједницу, цивилно друштво, младих и свих релевантних организација које се баве друштвеним делатностима и заштито животне среднине у овој поткопаоничкој општини.
Представници општине Лепосавић и УН Хабитата, овом приликом, изразили су уверење да је ово једна од иницијалних сарадњи , која ће бити настављена и интензивирана у наредном периоду.
В.Вукојевић

Подели на: