среда, 22. фебруара 2023. | 04:29
Најновије вести

Симић и Тодић обишли три породице у Врачеву

Начелник Косовско-митровачког округа и кандидат Српске листе за посланика Славко Симић и градоначелник општине Лепосавић Зоран Тодић са сарадницима обишли су породице Салковић, Димитријевић и Нуховић у Месној заједници Врачево и поделили им пакете помоћи са основним животним намирницама и средствима за хигијену.

 

Како је пренео Лепосавић Портал, Симић и Тодић су овом приликом разговарали са мештанима и упознали се о проблемима и потребама мештана Месне заједнице Врачево, као и о начину решавања истих и о будућим активностима локалне самоуправе у овом селу које су од заједничког интереса. Они су истакли да ће се трудити да у наредном периоду без обзира на националну припадност трудити да помогну сваком селу, сваком домаћину, и створе што боље услове за живот и рад.

Мештани су изразили задовољство што су их вечерас посетили представници Српске листе, захвалили су се на испуњењу обећања Владе Републике Србије, Александру Вучићу и Српској листи, једини који нам гарантују нове инвестиције, економски развој, бољу инфраструктуру, запошљавање младих а све у циљу обезбеђивања бољих услова за живот и останак на простору Косова и Метохије.

Подели на: