Најновије вести

Ускоро уређење простора око нових зграда у Колашинској улици

Канцеларија за Косово и Метохију обезбедила је 9.324.000 динара за пројекат партерног уређења простора око нових стамбених зграда у Колашинској улици. То је најавио данас председник Привременог органа општине Косовска Митровица Александар Спирић, приликом посете шесточланој породици Саше Стојковића, која је недавно добила стан у једној од ових зграда.

 

Осим потпорних зидова, пројектом је предвиђено потпуно уређење, што укључује поплочавање, асфалтирање и уређење зелене зоне у овом насељу. Тежња свих нас треба да буде да ово насеље пре свега краси велики број деце, која су наша будућност и за њих ћемо се више и енергичније на свим фронтовима борити и стварати боље услове за живот, за будућност, за нова радна места, али пре свега за опстанак у нашем граду – рекао је Спирић.
Саша Стојковић са супругом и четворо деце уселио се у нови стан пре око 3 месеца.
– Решавање стамбеног питања много значи мени и мојој породици. Ово је будућност за мене и моју децу – казао је Стојковић .
Спирић је истакао да се Влада Србије и Канцеларија за КиМ, труде да кроз локалну самоуправу омогуће да што већи број грађана Косовске Митровице реши стамбено питање.
С.К.

Подели на: