Најновије вести

Заједнички циљ је очување животне средине

Општина Грачаница предала „Екологији“ на употребу комби возило

 

Председник општине Грачаница Срђан Поповић предао је директору Јавно комуналног предузећа „Екологија“ Дејану Димитријевићу на употребу и коришћење комби возило, у циљу помоћи и унапређења рада.
Поповић је након примопредаје возила релкао да је на терену видљив рад ЈКП „Екологија“ и да верује да ће рад овог предузећа помоћи да општина Грачаница постане здравија и чистија средина.
-Заштита животне средине и очување јавног здравља у условима глобалне пандемије за општину Грачаница су данас од велике важности. Ово је наш скромни допринос да помогнемо овом предузећу да унапреди свој рад како би били на већој услузи грађанима од којих такође очекујемо већу бригу у заштити животне средине, казао је Поповић.
Директор ЈКП„Екологија“ Дејан Димитријевић захвалио је локалној самоуправи јер је препознала значај рада овог предузећа и најавио појачан рад у циљу заштите животне средине.
-Свакодневно смо на терену и настојимо да својим радом дамо пример свима како се треба односити према животној средини. Возило које смо данас добили биће нам велика потпора у раду. Трудимо се да смо подједнако заступљени у свим местима наше општине. Остајемо сервис који је на услузи свим грађанима, рекао је Димитријевић.
Како је речено, ЈКП„Екологија“ у овој фази рада своје активности појачала је у смеру спречавања ширења Ковида-19 што се пре свега односи на дезинфекцију, редовно одношење смећа, чишћење дивљих депонија и одржавање јавних површина.

М.Ч.

Подели на: