Најновије вести

Акција “Средимо и улепшајмо за дан” за чист и уређен Звечан

Акција чишћења и уређења брда Звечан и прилаза звечанској тврђави под називом ‘Средимо и улепшајмо за дан” биће организована у суботу 10. августа у 9 часова.

 

Акцију која има за циљ да окупи пре свега омладинце али и све људе добре воље да дају свој допринос у уређењу и очувању лепоте овог дела Звечана, организује Лазар Благојевић са неколицином пријатеља.

“Реч је о иницијативи коју сам, самостално покренуо уз сагласнот ЈКСП “Звечан”, а која има за циљ ангажовање младих људи на очувању и уређењу наше звечанске тврђаве и прилаза.Наиме, као радник Хортикуллтуре и као Звечанац који воли и цени свој град, осетио сам потребу да дам свој допринос, уређењу нашег Звечана, а уједно да помогнем фирми у којој сам запослен и којој је потребна помоћ свих грађана. Позивам све младе људе и грађане добре воље да се придруже акцији, која ће бити организована, у суботу 10 августа у 9 сати. Место окупљања код гробља на Малом Звечану. План је да се ради на кошењу, крчењу, чишћењу и оправци клупа. Сав потребан материјал сам обезбедио ја, тако да од вас очекујем да се одазовете овој волонтерској акцији” наводи Благојевић у саопштењу.

Алат и сав неопходан материјал су обезбеђени.

“Најбитнија је мотивација и воља, јер рад испуњава човека и ово сам покренуо пре свега због младих да се активирају и да се макну од лоших навика.Помозите и дајте Ваш допринос ко колико може, али акција иде до краја, ако буде захтевало још рада, на крају ћу се потрудити да сам одрадим, а вама ћу бити свакако пуно захвалан који сте дошли, подржали и испоштовали, и биће ми срце пуно” истиче Благојевић.

Подели на: