Најновије вести

Супруга ухапшеног полицајца: Речено ми је да је пребачен у Приштину и да је оптужен за ратни злочин

Супруга ухапшеног полицајца Слађана Трајковића, Сузана рекла је за РТС да су јој у јужном делу Митровице рекли да је њен муж ухапшен, пребачен у Приштину и да је оптужен за ратни злочин.

 

Сузана Трајковић рекла је да јој је речено да је њен супруг ухапшен око 18 часова и да је оптужен за ратни злочин.

“Нисмо имали никаквих информација до 21.30. Мислим да се то десило око 18 часова. Нама су само рекли да је ухапшен. Ја сам отишла у јужни део Митровице у регион станице, међутим, тамо су били нељубазни. Отишла сам са ћеркицом. Чекали смо више од сат времена. Прво су нам се издрали, једва су нас пустили да уђемо, а онда су нас избацили напоље”, каже Сузана Трајковић.

Напоменула је да је тражила само информацију да ли је тачно да је њен супруг ухапшен и где се налази.

“Имамо информацију да је пребачен за Приштину, да не можемо да га видимо и да је оптужен за ратне злочине”, рекла је Сузана Трајковић.

Додаје да је упитала које ратне злочине, после 23 године, с обзиром на то да је био радник МУП-а.

“Као што видите, према Србима нема правде. Овај терор не може више да се издржи”, напоменула је.

Породица живи у Бошњачкој махали у северном делу Митровице и има троје деце. Слађан Трајковић је око 17 часова кренуо у продавницу и није се вратио.

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић оценио је да ново хапшење и то бившег српског полицајца Слађана Трајковића на КиМ показује да Курти наставља лов на Србе и да не жели да смири тензије и деескалира ситуацију.

Ово је још једно хапшење у низу. Срби већ шест дана проводе на барикадама које су поставили због хапшења бившег полицајца Дејана Пантића.

Подели на: