Најновије вести

Хуманитарни турнир у одбојци за помоћ у лечењу Мирјане Лазић

Мирјана Лазић, тридесетосмогодишња мајка двоје деце, из Сувог Дола код Липљана десет година болује од дегенеративне болести очију, која у последње време прогресивно напредује због чега јој је неопходна хитна трансплатација рожњаче како не би потпутно ослепела.

 

Акцији сакупљања средстава неопходних за њено лечење прикључили су се ученици и професори Средњошколског центра у Лапљем Селу, који су у ту сврху организовали хуманитарни турнир у одбојци.

„Сви ученици и професори Средњошколског центра су се прикључили овој хуманитарној акцији. Ми желимо да помогнемо онолико колико је то у нашој могућности. Након турнира, кутију за прикуљање помоћи носићемо из једне у другу и трећу школу, где ће поред ученика и професори у зборницама убацивати свој прилог“, истакала је Милена Крстић-Ђекић, професор физичког васпитања.

„Ђачки парламент Медицинске школе увек учествује у оваквим хуманитарним акцијама. Вредни смо и активни, нарочито када су овакве ситуације у питању. Обавестили смо све школе и надам се да ћемо сви бити солидарни и да ћемо прикупити потребан новац“, казала је Марина Стојановић, члан ђачког парламента Медицинске школе.

Организатори ове племените, хуманитарне акције очекују да ће неопходна сума за лечење Мирјане Лазић бити сакупљена у најскорије време, како би њено лечење што пре почело

Подели на: