Најновије вести

Стеван Милентијевић из Сочанице победник ауто мото такмичења у Мостару

На помоћној писти аеродрома у Мостару, одржан је “Ауто мото Стрит Шоу”, догађај пун адреналина, љубитеља брзине и бесних машина, а запажен резултат остварио је Стеван Милентијевић из Сочанице, који је победио у такмичењу регије Балкан за задњи погон, објавио је Лепосавић портал.

 

Милентијевић је учествовао у трци на 402 метра, која јеврло популарне у Америци, Аустралији, Енглеској и Немачкој, а до пехара је дошао са возилом марке Бе ем ве е36 2.8 турбо бензинац, који је сам склопио како би учествовали на такмичењима овог типа.

„Веома сам узбуђен, успео сам у финалу да победим “Ниссан гтр” чија је вредност на тржишту 100.000 евра и освојим трофеј са аутом који сам сам саставио“, рекао је за портал Стеван Милентијевић.

„Задовољан сам како се ауто понаша на стази, с обзиром да сам ауто сам саставио, ово је велика сатисфакција за мене и подстрек да наставим даље. Са нестрпљењем очекујем следећу трку, која ће се одржати у Србији, 11 и 12.јуна у Ужицу и користим прилику да препоручим свима који желе да учествују или гледају“, додао је Стеван Милентијевић.

Милентијевић је напоменуо да на ауто мото тркама учествују такмичари свих националности на Балкану, да нема апсолутно никакве мржње или непријатности, да су они једна велика тркачка породица међу којима влада права пријатељска и спортска атмосфера.

Подели на: