Најновије вести

Дачић: Убеђен сам у убедљиву изборну победу листа које чине парламентарну већину

Министар спољних послова Ивица Дачић рекао је да је убеђен да ће на предстојећим изборима убедљиво победити листе које ће предводити председник Србије Александар Вучић, он и њихови коалициони партнери са којима тренутно чине парламентарну већину.

 

 

,, Пошто је председник републике Александар Вучић најавио да ће расписати изборе за 17. децембар ја желим да кажем да су избори свакако најбољи начин да се истакне и подршка грађана Србије, бирача, политичким странкама које се налазе на политичкој сцени Србије. Ја сам од почетка говорио да сам убеђен да ће листа коју ће предводити, како је најављено Александар Вучић и листа коју ћу ја предводити заједно са другим коалиционим партнерима који се налазе у парламентарној већини остварити убедљиву победу на тим предстојећим изборима”, рекао је Дачић за Тањуг.

Дачић је додао да су СПС и њихови коалициони партнери спремни за изборе.

,,Овде је реч не само о дневно политичким питањима, овде је реч о суштинским националним и државним интересима. О концептуалним разликама које постоје везано за државна и национална питања, које се тичу територијалног интегритета, нашег позиционирања на међународној сцени, али и нашег народа који живи у БиХ, Црној Гори и другде”, навео је Дачић.

Подели на: