понедељак, 29. маја 2023. | 07:42
Најновије вести

Ђурић: Даље руке од Србије, лажови!

Абелард Тахири је министар неправде и лажи, а документација која је јуче представљена јавности не да није лажна, већ је у питању оригинални документ тужилаштва тзв. Косова, службеним путем достављен браниоцима утамничених Срба.

 

Jедино што јесте лажно је оптужница против Срба и државе Србије коју са својим сателитима свакога дана подиже у медијима.

Он својим лажима демантује чак и сопственог тужиоца Суља Хоџу који је јуче потврдио да је исказ Рада Трајковић дала и да јесте затражио (управо актом представљеним јавности) продужење притвора, као што се у поменутом документу тужилаштва и наводи.

У лажима министра неправде и лажи Абеларда Тахирија веома су кратке ноге. Осим што је целом свету показао какав и колики је лажов, човек који је бројне Србе на КиМ држао и држи неосновано иза решетака, обелоданио је данас и кога штити и чији је међу Србима политички покровитељ.

Ни бруталне и бројне претње смрћу, ни најпримитивније увреде којима сам изложен од стране убедљиво мањинског, али пуног мржње и агресивног дела јавности, зато што сам се усудио да обелоданим истину, неће ме спречити да наставим да их све заједно раскринкавам. Свима заједно им поручујем – даље руке од Србије, лажови!

Подели на: