Најновије вести

Дом здравља Грачаница: Следеће недеље у Куршумлији и вакцина “Фајзер- Бионтек”

Дом здравља Грачаница обавештава своје кориснике да се наставља вакцинација кинеском “Синофарм” вакцином, а да се до петка могу пријавити и они који желе да се вакцинишу вакцином “Фајзер-Бионтек”, којом ће се наредне недеље вакцинисати грађани који су изабрали вакцину овог произвођача.

 

“Уједно обавештавамо све грађане старосне доби преко 18 година, да је вакцинација и даље у току и позивамо их да се пријаве у што већем броју, јер је то, уз поштовање свих препоручених мера, једини начин да победимо Ковиђ19”, истичу из Дома здравља Грачаница.

Дом здравља Грачаница захваљује се својим корисницима на исказаном интересовању за вакцинацију, а посебно корисницима из старосних категорија преко 60 година, који су се у највећој мери већ вакцинисали, јер су како истичу, на тај начин помогли и себи, али и овдашњим здравственим радницима.

Из Дома здравља такође апелују на грађане да се придржавају свих прописаних епидемиолошких мера, попут ношења маски, одржавања дистанце, дезинфекције руку и предмета, као и честог проветравања просторија.

“Вакцинишимо се, поштујмо своје здравље и здравље својих најближих, уз поштовање прописаних мера, са вакцином до победе над КОВИЂом 19!”, истиче се у апелу Дома здравља Грачаница.

Подели на: