Најновије вести

Гојковић: Пробудили се сви они који желе да отежају позицију Србије пред разговоре с Приштином

Члан Председништва СНС Маја Гојковић оценила је данас да се настављају “невероватно упорни напади на председника Србије Александра Вучића” и да они само потврђују да пред Србијом нису нимало лаки дани, преноси Т а н ј у г.

 

После бесрамних оцена Вука Јеремића, човека који је погубном политиком по наше националне интересе издејствовао пресуду Међународног суда правде, Тадића у чије време су преговори измештени из Уједињених нација у Европску унију, сада Саша Јанковић износи предлоге да Србија прихвати чланство Косова и Метохије у свим међународним организацијама”, навела је Гојковић у изјави.
Она је истакла да сервилност оних који су небројано пута показали да су мотивисани искључиво личним интересима, заслепљени једино жељом да дођу на власт и без подршке грађана, још једном потврђују да у недостатку суштинске политике, коју би подржали грађани Србије, нуде само политику напада на председника Вучића.
“Очигледно је да су се у овим временима пуних изазова за Србију пробудили сви они који не презају да отежају позиције Србије пред разговоре Београда и Приштине”, навела је Гојковић.
Она је оценила да не треба да се заваравају разни инострани креатори да ће, активирањем својих марионета, поколебати и уплашити председника Вучића и државних врх Србије у одлучној намери да се бори за наше националне интересе.
“Председник Вучић ће као и до сада наставити одлучно да брани интересе замље и наших грађана. Уверена сам да грађани Србије то добро препознају, јер је председник Вучић у свим тешким тренуцима недвосмилсено показао државничку мудрост и храброст“, истакла је Гојковић.

Подели на: