Најновије вести

Илић: Повеља која свима значи

Удружење музичара џеза, забавне и рок музике Србије доделило је Повељу за емисију “Радио сећања” музичком уреднику Радио Косовске Митровице Ненаду Илићу. Престижно признање, како нам је рекао, стиже у правом тренутку, када се као уредник залаже за унапређење квалитета музичког програма.

 

“Ова награда од еминентног удружења музичара много значи, мени али и мојим колегама у Радио Косовској Митровици, јер смо радио који иначе негује добру музику а по томе је и познат, па ми је награда у толико дража. Долази у тренутку када се трудимо да неке емисије које трају више од 15 година, каква је “Радио сећања”, емисија евергрин музике -хитови за сва времена, сачувамо заувек” каже Ненад Илић музички уредник Радио Косовске Митровице.

На додели ове повеље, било је лепо дружити се са легендарним Корнелијем Батом Ковачем, Брајаном Рашићем, официјалним фотографом” Ролингстоунса”, Радетом Ерцеговцем, који је као тонски сниматељ учествовао у стварању значајног дискографског материјала СФРЈ, Бајагом, Жељком Јоксимовићем, Василом Хаџимановим и другима ” додао је Илић.

Илић је на крају рекао да је повељу добио и џез гитариста Петар Ракић, иначе његов дугогодишњи пријатељ и сарадник.

Подели на: