Најновије вести

Кокаин у згради општине Лепосавић – истрага против заменице председника

Основно тужилаштво у Косовској Митровици започело је истрагу против заменице председника општине Лепосавић Д. М., због сумње да је на радном месту, у општинском објекту, користила дрогу кокаин.

 

 

Заменица председника општине Лепосавић Д. М. осумњичена је да је на радном месту, у општинском објекту конзумирала дрогу кокаин.Основно тужилаштво у Косовској Митровици започело је истрагу.

Приштински веб портал Национале објавио је видео снимак, забележен вероватно скривеном камером, како Д. М. конзумира бели прах.

На снимицима се види да је бели прах цевчицом уносила преко носа, у тоалету, али и у канцеларији са још једном мушком особом.

Против осумњичене се води истрага за кривично дело Неовлашћена куповина, држање, стављање у промет и промет опојних дрога, психотропних и сличних супстанци, саопштено је из Тужилаштва.

Д. М. је на место заменице именовао Љуљзим Хетеми, изабран за председника општине Лепосавић на изборима прошле године, а које су Срби, као већинско становништво, бојкотовали.

Хетеми је изабран на изборима које је власт у Приштини организовала након што су Срби колективно напустили институције под патронатом владе Аљбина Куртија на северу КиМ, назадовољни њеним одлукама и потезима.

Подели на: