Најновије вести

Козарев: Ради Трајковић није стало до српског народа ни КиМ

Душан Козарев, члан ГО Српске напредне странке, каже да Рада Трајковић, председница Европског покрета Срба на КиМ, ради у интересу оних који прижељкују да се Србија одрекне своје државности на читавом Косову и Метохији.

 

Козарев је оценио да је свако њено позивање на државни интегритет Србије најобичнија политичка диверзија, а чији је циљ ”њено тобоже дистанцирање од иностраних налогодаваца”.

”Трајковић је небројено пута до сада доказала да јој ни до Косова и Метохије ни до српског народа који тамо живи није стало и не треба ни подсећати на чињеницу да је под сумњивим околностима продала своју кућу у Приштини и доселила се на Савски венац, као и да је, заједно са Бернаром Кушером, учествовала у заташкавању злочина у “жутој кући””, навео је Козарев у саопштењу које је достављено медијима.

Њен циљ, како каже, није одбрана Косова и Метохије већ слабљење позиције председника Александра Вучића, као најчвршћег гаранта државотворне и национално одговорне политике у нашој јужној покрајини. Истоветан задатак, додаје у саопштењу Козарев, имају и њени сарадници из ”такозваног Савеза за Србију, или боље рећи Савеза за пропаст Србије”, чији је једини ангажман на Косову и Метохији ”сламање тешко успостављеног политичког и националног јединства српског народа у покрајини”.

Подели на: