Најновије вести

Мото клуба “Газиместан” поделио новогодишње пакетиће малишанима у Косовској Митровици

Чланови Мото клуба “Газиместан” из Косовске Митровице, обучени у одела Деда Мраза, данас су на митровичком шеталишту, код споменика кнезу Лазару, поделили новогодишње пакетиће малишанима.

 

 

Потпредседник клуба “Газиместан”, Николај Запорожац, навео је да им је циљ да обрадују најмлађе суграђане и да их оснаже.

“Ми смо желели да овим гестом њих мало обрадујемо, да их оснажимо, да се радују неким нормалним стварима, да уживају у новогодишњим пакетићима, у Деда Мразевима на моторима како смо се и овог пута представили, тако да се надам да смо им макар мало улепшали овај дан и нову годину“, нагласио је Запорожац.

Они су обезбедили око 70 новогодишњих пакетића, а деца која нису успела да добију поклон, имала су прилику да их чланови клуба провозају на моторима.
Председник клуба, Душан Млађовић, рекао је да су на овај начин желели да скрену пажњу деце са тренутних дешавања на северу Косова.

“Ово је само један мали гест јер смо желели да како-тако скренемо пажњу овој деци са ове тешке ситуације у којој се налазимо. Надам се да је бар део деце задовољан ”, истакао је Млађовић, који је упутио и извињење малишанима који нису добили пакетиће и истакао да ће Мото клуб “Газиместан” наставити да се бави хуманитарним радом, јер је управо то један од њихових циљева.

Подели на: