Најновије вести

Народни посланици посетили Лепосавић и Каменицу

Данас су народни посланици Скупштине Србије Ивана Поповић и Јанко Лангура посетили север Косова и Метохије, и том приликом су обрадовали поклонима сву децу у Каменици. Добродошлицу су им у општини Лепосавић пожелели председник Привременог органа општине Лепосавић Зоран Тодић и представник села Каменица Миодраг Радовановић.

 

“На првом месту желела бих да се захвалим председнику општине Лепосавић, господину Тодићу, и наравно мештанима села Каменица који су нам приредили величанствен дочек и свим срцем желим да се захвалим свим грађанима, свим Србима на Косову и Метохији, зато што верују у своју земљу, што су ту, што се боре да очувају наша огњишта. Ми смо данас имали прилику, уз помоћ председника општине Крупањ из које ја долазим, да доделимо донацију свој деци села Каменица, малишанима слатке пакете, а телефоне и смарт наруквице за све средњошколце и студенте. Још једном желимо да поручимо свим Србима на КиМ да смо уз њих, да ћемо се заједнички борити и да верујемо у нашу Србију”, рекла је Ивана Поповић, посланица.

Народни посланик Јанко Лангура је захвалио мештанима Каменице и Зорану Тодићу на дивном дочеку и захвалио што верују у Републику Србију.

“Пре свега желео бих да се захвалим председнику општине Лепосавић, господину Тодићу, као и свим мештанима наше Каменице на величанственом дочеку и што су нам омогућили да данас у једној лепој атмосфери поразговарамао са њима о свим проблемима са којима се они сусрећу, али и са њиховим потребама. Још једном желим да им се захвалим што верују у Републику Србију и у председника Александра Вучића, који се бори за бољу будућност за сву нашу децу”, истакао је Јанко Лангура, посланик.

Председник Привременог органа општине Лепосавић, Зоран Тодић, захвалио је гостима на посети и обећао да ће чувати огњишта и водити рачуна о народу.

“Као и много пута ранијих година, и овог пута у порти овог прелепог храма окупили смо се лепим поводом, да дочекамо наше пријатеље посланике Народне скупштине. Они су нас данас обрадовали, посебно малишане из села Каменица. Користим прилику да се захвалим председнику општине Крупањ, господину Исаиловићу, који је обезбедио вредне поклоне за сву децу која живе у Каменици. Захваљујем се и свим посланицима који су дошли и видели како живи српски народ на Косову и Метохији. На нама је да чувамо своја огњишта и водимо рачуна о свом народу, а то не бисмо могли без наше државе Србије, без јасне политике коју води наш председник Вучић. Ово је место где су зачета многа пријатељства која су претворена у братска, побратимили смо се са великим бројем општина из Републике Србије, што ћемо овом приликом учинити са општином Крупањ”, навео је Зоран Тодић.

“Још један велики дан за нашу малу Каменицу. Ја, као представник села, изузетно сам срећан и поносан што смо данас успели да организујемо фин дочек за представнике општине Крупањ и посланике Народне скупштине Републике Србије који су донели дивне поклоне. Посебно смо поносни што се све ово дешавало у нашем малом селу и учинићемо све да и даље будемо уз државу Србију, председника Александра Вучића и уз све дивне људе који брину о нама, а ми обећавамо да ћемо бити још бољи. Још једном велика захвалност господину Исаиловићу што је усрећио ову децу, која ће да остану и опстану овде, на КиМ, и која ће у будућности да рађају неке нове Србе. У Каменици има 38 кућа, 70 деце и 120 регистрованих бирача. Село је мало, сложно, на левој обали Ибра, увек уз српску државу, уз Српску листу и председника Вучића”, рекао је Миодраг Радовановић, представник села Каменица.

Подели на: