Најновије вести

Општина Звечан на 43. Сајму туризма у Београду

Општина Звечан и Туристичка организација општине Звечан представићли су туристички понуду звечанског краја на 43. Међународном сајму туризма у Београду, који траје још данас.

 

 

Општина Звечан и Туристичка организација општине Звечан узели су активно учешће на сајму који је окупио најзначајније субјекте туристичке понуде и потражње, где се представило преко 700 излагача из више од 40 земаља. Сајам туризма у Београду усмерен је ка опоравку и обнови туристичког амбијента, као и промоцији трендова и иновација које ће обликовати будућност туристичке индустрије на територији општине Звечан” наводе из ове општине.

На Београдском сајму представљени су смештајни капацитет, угоститељска понуда, те брошуре о туристичко-културном наслеђу, верском и бањском туризму.

“Туристичка организација општине Звечан се представила на заједничком изложбеном простору Косова и Метохије на којем се представила комплетна туристичка понуда. У току свих дана трајања сајма, запажена је изузетна заинтересованост за нову туристичку понуду на територији општине Звечан Спа&Wеллнесс центар „Рајска Бања“. Туристичка понуда је представљена путем промотивних брошура, летака, каталога, ДВД презентација и осталог промотовног материјала” наводи се на званичном сајту Општине Звечан.

Подели на: