понедељак, 16. маја 2022. | 17:23
Најновије вести

Петковић: Курти сања да до последњег Србина очисти простор Косова и Метохије

Директора Канцеларије за Косово и Метохију др Петар Петковић каже да је једини који представља опасност за мир и стабилност на Западном Балкану мали балкански Хитлер Аљбин Курти, који сања да до последњег Србина очисти простор Косова и Метохије.

 

 

У саопштењу за јавност Петковић наглашава да му у таквим хитлеровским сновима и плановима смета председник Александар Вучић, који се лавовски бори за интетесе српског народа на КиМ, који неће дозволити било коме да етнички очисти српски народ из јужне покрајине и спроводи нове погроме и олује.

“Управо у томе лежи разлог за свакодневне Куртијеве нападе на председника Вучића, који је доказао своју опредељеност за регионални мир и стабилност, за градњу поверења и мирног суживота.

Док је Београд помагао и Србе и Албанце Приштина је обнављала спомен кућу нацистичког колаборационисте Џафера Деве, док мали Хитлер хоће да прави “велику Албанију”, Београд се залаже за “Отворени Балкан” и док одбија да формира ЗСО као гарант мира и стабилности, Курти шаље Росу у српске средине.

Зато поручујем малом Хитлеру да ће Александар Вучић остати његова ноћна мора јер никада неће дозволити да очисти Косово и Метохију од Срба и оствари своје идеале о етнички чистом Космету”, наводи се у саопштењу директора Канцеларије за Косово и Метохију Петра Петковића.

 

Подели на: