Најновије вести

Петковић: Напад на српског младића је покушај убиства

Директор Канцеларије за КИМ Петар Петковић саопштио је данас да су га лекари у КБЦ Косовска Митровица известили да чињеница да је српски младић Немања Митровић (19) из Бабиног Моста код Обилића убоден у пределу врата јасно указује да је реч о покушају убиства.

 

 

Петковић је на Твитеру навео да ће Канцеларија за КиМ пружити правну помоћ породици како би локални Албанац из породице Шабани одговарао за своја злодела.

Он је објавио да је разговарао са оцем нападнутог Немање Митровића и да су они забринути јер локални Албанац из породице Шабани годинама некажњено терорише Бабин Мост.

“Лекари у КБЦ у КМ су ме известили да чињеница да је Немања убоден у пределу врата јасно указује да је реч о покушају убиства. Немања ће, као и његов отац Саша, имати најбољу могућу негу наших лекара, а Канцеларија за КиМ ће пружити и правну помоћ породици, како би Шабани одговарао за своја злодела!”, поручио је Петковић.

Српски младић Немања Митровић (19) из Бабиног Моста код Обилића избоден је касно синоћ у раме и у пределу врата од стране локалне албанске породице која их већ дуже време малтретира, саопштила је раније Канцеларија за Косово и Метохију.

Са Немањом је по рукама и стомаку исечен и његов отац Саша који је покушао да одбрани сина, наведено је у саопштењу.

Отац и син су превезени у КБЦ Приштина, а током ноћи транспортовани су у КБЦ Косовска Митровица, где је Немањи урађена комплетна дијагностика и он је смештен на одељење хирургије.

Подели на: