Најновије вести

Петковић: Представници опозиције све радили да упропасте КИМ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је данас да то што Албанци са КиМ нападају председника Србије Александра Вучића најбоље говори о томе ко се бори за српске интересе на КиМ. Петковић је за тв Хепи рекао да су представници опозиције у Србији, који сада желе да бране Косово, у време док су били на власти радили друге ствари, између осталог увели границу између Срба, довели Еулекс, изместили одбрану КиМ из УН.

 

 

Све су радили да упропасте Косово и сад нама причају како ми издајемо Косово”, закључио је он.

Он је, говорећи о политици опозиције у Србији рекао да она не постоји, већ да се ту ради само о мржњи пема председнику Александру Вучићу и свему ономе доброме што ради.

“Када се граде нове фабрике, нови аутопутеви, напада се председник Вучић, угрожава његова породица, упућују врло опасне претње смрћу што је апсолутно недопустиво. И кад то све видите онда је јасно да се таква нетрпељивост генерише пре свега из изјава које долазе од неодговорних опозиционара који би и да згазе сопствену државу само да би наудили Александру Вучићу и Влади Србије”, рекао је Петковић.

 

Подели на: