Најновије вести

Петковић: Трајковић се после три дана сетила Петровића, а Пантић за њу не постоји

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић оценио је данас, реагујући на то што је председница Европског покрета Срба са КиМ Рада Трајковић апеловала на приштинске институције да врате заплењену имовину винарији Петровић, да се Трајковић после три дана сетила Срђана Петровића из Велике Хоче”, а то што је рекла боље да није”.

 

 

Петковић је на Твитеру оценио и да за Трајковић “не постоји” бивши припадник косовске полиције Дејан Пантић, који је данас ухапшен на административном прелазу Јариње.

“Каже, да врате вино, а они су 25 врста вина помешали у прљаву цистерну. Нек врате њој! Држава ће помоћи Срђану, не на Твитеру него истински! А Дејан Пантић за њу не постоји!”, поручио је Петковић на Твитеру.

Трајковић је претходно данас на Твитеру навела да је винарија Петровић из Велике Хоче међу ретким самосталним косовско-српским привредницима испод Ибра и оценила да је, како тврди, “почињени административни прекршај изгледа последица неактивности фирме током ковид кризе”.

Она је апеловала на приштинске институције да врате заплењену имовину винарииј Петровић и ситуацију реше споразумним плаћањем казне.

Косовска полиција запленила је готово сво вино из винарије породице Петровић из Велике Хоче.

Подели на: