Најновије вести

Повређен тринаестогодишњи дечак

Саобраћајна несрећа у Грачаници

 

 

Касно поподне у Грачаници догодила се саобраћајна несрећа у којој је повређен 13 –годишњи дечак који је возио бицикл. Возач је, након што је ударио дете, скренуо са пута и ударио у бандеру. Од силине ударца бандера је пала, а возач је напустио возило и побегао.
Повређени дечак је брзом реакцијом комшија из околних кућа превежен до оближње болнице у Грачаници а потом транспортован за Приштину. Како незванично сазнајемо, дечак није животно угрожен.
Срби из оближњих кућа кажу да су чули нешто слично експлозији и сви су изашли да виде шта се догодило. Дете је, према њиховим речима, доживело несрећу у непосредној близини своје куће.
Поводом саобраћајне несреће у Грачаници, огласила се и Канцеларија за КиМ.
”Канцеларија за КиМ захтева да се починилац овог нехуманог и гнусног дела хитно приведе правди. Тражићемо најстрожу казну за оног који је могао да повреди дете и потом не покаже ни трунку саосећања да се заустави и помогне. За такав чин нема оправдања” каже се у саопштењу. Такође, наводи се и да ће Канцеларија за КиМ помоћи породици повређеног дечака.
Командир полицијске станице у Грачаници Братислав Трајковић изјавио је за Косово Онлајн да се возач аутомобила због задобијених повреда налази у болници у Приштини и да из тих разлога није приведен.
-Брат возача који је учествовао у саобраћајној несрећи обавестио је полицију да је он хоспитализован. Док је на лечењу биће под полицијском присмотром. Након тога ће тужилаштво да покрене поступак, рекао је Трајковић.

М.Ч.

Подели на: