недеља, 09. маја 2021. | 15:43

Пројекција најновијих домаћих остварења

У организацији Центра за културу Сава Дечанац у Лепосавићу фестивал домаћег филма. Ово је шеснаести Фестивал домаћег филма који се одржава у Лепосавићу, а овдашња публика има прилику да одмах након премијера погледа најновије домаће филмове.

 

Овогодишњи фестивал отвориће филм Јужни ветар чија представа је најављена за дан отварања 25. Новембра. Из вечери у вече следе приказивања најновијих пројекција домаће кинематографије, а на програму су још филм, Заспанка за војнике, Тихи кутак Христов, Злогоње и О бубицама и херојима.

Фестивалу, чији је организатор Центар за културу „Сава Дечанац” Лепосавић уз финасијску подршку Министарства културе, присуствоваће и многобројни гости, глумци, актери у филмовима. Према најви организатора, уз позив публици да дође и погледа филмове на овогодишњем репертоару, очекује се успешан Фестивал , као и ранијих година у деценију и по трајања овог Фестивала.

– Пубилика има прилику да ужива у правом угођају филмова у биоскопској атмосфери, уз дружење са глумцима. У томе је и предност овог фестивала који се потврдио добром организацијом и посећеношћу, каже један од организатора Иван Вучковић, из Центра за културу у Лепосавићу.

В. В.
Подели на: