Најновије вести

Путин честитао Вучићу празнике: Заједно против изазова

Председник Руске Федерације Владимир Владимирович Путин упутио је данас честитку председнику Србије Александру Вучићу за Нову годину и Божић и изразио уверење да ће две земље наставити присну сарадњу и ујединити напоре у супротстављању савременим претњама и изазовима.

 

У честитки се каже:

„Поштовани господине председниче,

срдачно Вам честитам Нову Годину и Божић.

Одлазећа година је донела нелака искушења за све нас. У пуној мери смо се уверили у значај односа стратешког партнерства које омогућава нашим земљама да уједине напоре у супротстављању савременим претњама и изазовима, укључујући пандемију инфекције корона вируса.

Уверен сам да ћемо наставити присну сарадњу у свим кључним правцима и успети да реализујемо постојеће договоре и заједничке пројекте. То без сумње одговара интересима братских народа Русије и Србије и одвија се у колосеку јачања стабилности и безбедности на европском континенту.

Желим Вама, Вашим најближима и најмилијима добро здравље и успехе у свим подухватима, док свим грађанима пријатељске Србије желим срећу и просперитет“, наводи се у честитки председника Путина, саопштила је служба за сарадњу са медијима председника Републике.

 

Подели на: