Најновије вести

Расписан конкурс за “Најлепше двориште општине Грачаница“

Туристичка организација Грачаница у сарадњи са ‘’ЈКП Екологија’’ расписује конкурс за такмичење “ Најлепше двориште општине Грачаница“.

 

Сви заинтересовани грађани могу се пријавити путем мејла конкурс.тог@гмаил.цом.

Потребно је да сви заинтересовани грађани доставе фотографије својих дворишта или балкона на мејл адресу као и име и презиме, адресу, место и контакт телефон. Конкурс за најлепше двориште општине Грачаница је отворен до 20.07.2022. године.

Организатори ће након завршетка рока пријаве, контактирати пријављене и најавити долазак и фотографисање дворишта и балкона, након чега ће заједничка комисија ТОГ – а, ЈКП ‘’Екологија’’ и представник општине Грачаница, у сарадњи са инжењером хортикултуре одлучити коначног победника.

Власници најлепшег дворишта или балкона по процени комисије ће бити награђени у виду опреме за хортикултуру или садница за потребе одржавања и улепшавање дворишта 21.09.2022. године у оквиру манифестације Дани општине Грачанице и светске акције “ Очистимо свет“.

Циљ ове активности је подизање свести локалног становништва о значају одржавања животне средине, а ЈКП Екологија ће свим учесницима конкурса пружити бесплатне услуге чишћења јавних површина испред својих дворишта.

Подели на: