Најновије вести

Спирић: Грађани немају разлога за бригу, имамо посвећено и поштено државно руководство

Председник Привременог општинског органа и вршилац џности градоначелника Северне Митровице Александар Спирић изразио је данас задовољство што је, како је навео, овај град још једном показао висок ниво политичке свести и своју подршку на недељним парламентарним изборима, дао странци која је једина до сад делима показала како се брине о грађанима.

 

Наши грађани знају колико је за нас важно да ту бригу државе осетимо и видимо, а Косовска Митровица је слика и прилика посвећене и осведочене политике председника Србије и лидера победничког СНС-а Александра Вучића, навео је Спирић.

“Наш народ у Косовској Митровици је својим гласом поручио да све то примећује, цени и захвалан је што испред себе има озбиљно, посвећено и поштено државно руководство”, истакао је Спирић, саопштено је на Фејсбук налогу “Косовска Митровица”.

Као председник Привременог органа општине Косовска Митровица и вршилац дужности градоначелника, осећам потребу да грађанима захвалим и да им поручим да немају разлога за бригу, навео је он.

“Пред нама је период сигурних, мудрих политичких потеза и одлука, јер сте ви тако одлучили. Први постулат те политике остаје брига о сваком човеку, а посебно на Косову и Метохији. Политика председника Србије и странке чији је лидер, дала је лекцију свим осталим политичким опцијама, о томе како се радом и резултатима постаје пријатељ народа”, оценио је Спирић.

Он је навео да град наставља даље пуним интезитетом да напредује градњом нових значајних инфраструктурних пројеката, а све у циљу бољег живота грађана и да ће приоритет у наредном периоду бити запошљавање младих.

“Грађанима Косовске Митровице захваљујем што су умели да ту искрену бригу награде поверењем, а будућим посланицима у име грађана честитам на победи одговорне, доследне и предане политичке мисли коју им сада ваља чувати”, закључио је Спирић.

Подели на: