Најновије вести

Спирић: Инфраструктуром до боље и стабилније будућности

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица Александар Спирић данас је са својим сарадницима обишао радове на зградама које ће превашодно удомити младе брачне парове, социјално угрожено становништво као и оне породице којима још увек није решено основно егзистенцијално питање.

 

 

Спирић је рекао да се у Косовској Митровици, која је дужи низ година једно велико градилиште, наставља реализација инфраструктурних пројеката.

“Средствима Канцеларије за Косово и Метохију, подршци и свесрдној помоћи Владе Републике Србије и председника Александра Вучића, наставља се ширење капацитета за добробит свих грађана. Једино радом и узајамним залагањем може се постићи бољитак, лепша и сигурнија будућност”, рекао је Спирић.

Спирић је обишао радове на седам нових зграда. Радови теку уобичајеним током а ускоро ће многе породице добити свој кров над главом, на скоро свим локацијама у граду.

“Уз радове на зградама, приводе се крају и остали пројекти који ће значајно утицати на функционалност, пре свега саобраћаја, на уређењу тргова и паркова, као и на улепшавању самог града, чији се завршетак очекује до краја године’, истакао је Спирић, објављено је на сајту Општине Косовска Митровица.

Подели на: