Најновије вести

Спирић: Јуче сте гласали за будућност своје деце и очување српског интегритета

Председник привременог органа Општине Косовска Митровица и будући одборник који је добио поверење преко 3.000 грађана Северне Митровице захвалио се грађанима што су показали одговорност и јединство, изашли на локалне изборе и дали подршку Српској листи.

 

„Грађани Косовске Митровице још једном су показали висок степен одговорности и на јуче одржаним изборима, свој глас, глас поверења, дали “ Српској листи“, јединој политичкој опцији која ужива подршку државе Србије. Та чињеница доказује да смо и до сада наш посао радили добро, професионално и у корист грађана који су то умели да препознају. Стога им од срца упућујем захвалност, у своје али и у име свих људи који чине „Српску листу“ јер сви улажемо заједничке снаге да очувамо мир, економску стабилност и животни стандард у нашој Митровици. И као што увек апелујемо на вас да у тешким тренуцима будемо сложни и јединствени, тако се и ми у „Српској листи“ трудимо да будемо пример сложног и организованог деловања.

Поштовани грађани , хвала вам што сте и јуче били на висини задатка, показали где лежи наша снага и несаломивост- управо у тој слози и јединству. Посебну захвалност упућујем грађанима који су своје поверење указали мени лично. Гласови преко 3000 грађана обавезују ме да и надаље све своје снаге усмерим ка стварању још бољих услова живота у нашем граду чија лепота долази пре свега из великог срца дивних људи који у њему живе. Уверавам вас да сте јуче паметно одабрали будућност своје деце. Ваш глас био је глас за очување нашег интегритета. Хвала вам на стрпљењу, на снази и поверењу“ – истакао је будући одборник Александар Спирић .

Подели на: