Најновије вести

Средства од карата намењена деци са Косова Метохије

Хумнитарни концерт „Славиша Вујић и пријатељи“ у Комбанк дворани

Новац од улазница биће уложен у изградњу водовда у селу Стража у Косовском Поморављу, да би ученици Основне школе „Бора Станковић“ у овом месту коначно добили воду.
Велики хуманитарни концерт „Славиша Вујић и пријатељи“ биће одржан 12. новембра у Комбанк Дворани с почетком у 19 часова, под мотом „Деци на дар“. Новац од купљених улазница, чија је цена симболична од 600 динара, намењен је деци са Косова и Метохије, односно ученицима Основне школе „Бора Станковић“ у села Стража у Косовском Поморављу. Новац од улазница биће уложен у изградњу водовода да би ученици основне школе у овом месту коначно добили воду. Концерт је јубиларног карактера тако да ће познати естрадни уметник Славиша Вујић овим концертом обележити 30 година уметничког рада. Организатори концерта „Славиша Вујић и пријатељи“ су: Удружење Естрадних уметника и извођача Косова и Метохије, Дом културе Грачаница, Савез естрадних уметника Србије, Самостални Синдикат естрадних уметника и извођача Србије.
На концерту под уметничком палицом Народног ансамбла РТС-а којим руководи Синиша Вићентијевић, учествују: Нена Ђуровић, Наташа Ђорђевић, Раде Вучковић, Раша Павловић, Дејан Ађанчић, Вера Столић, Ранко Шемић, Зоран Јовановић, Зоран Бркљач, Славко Стефановић, Јован Јоца Стефановић, Драгица Радосављевић- Цакана, Зоран Павић, Снежана Билибајкић.
На концерту ће као госати вечери учествовати и млади воклани солисти, аматери са Косова и Метохије: Тамара Капетановић, Миљана Славић, Емилија Ђекић, Симонида Ракочевић, Петар Алексић, док ће програм водити Ненад Камиџорац и Зоран Станковић.  С.Ђ

Подели на: